Financieel advies via 0900 Accountant

Als ondernemer wilt u vanzelfsprekend te allen tijde op de hoogte zijn van de financiële stand van zaken binnen uw bedrijf. Als u zelf niet over deze kennis beschikt, kan een accountant u voorzien van financieel advies.

Dit kan bijvoorbeeld gaan over kansen of gevaren voor uw onderneming, of over regels van banken. Als de rechtsvorm van een bedrijf verandert, moet de bank dat namelijk ook weten. Anders worden er achteraf nog allerlei contracten gewijzigd. Omdat ondernemers dat wel eens vergeten, hopen de banken dat accountants de informatie tijdig doorgeven, of dat ze de ondernemers aansporen dat te doen. Dit valt onder het geven van financieel advies.

Advies aan de hand van jaarrekeningen

financieeladviesFinancieel advies wordt in de meeste gevallen gegeven na het doen van een financiële analyse van uw onderneming. De resultaten hiervan worden weergegeven in de jaarrekening. Na het samenstellen en controleren van de jaarrekening wordt samen met u uw financiële situatie geanalyseerd en in een helder jaarverslag uiteen gezet. Aan de hand hiervan krijgt u duidelijk inzicht in hoe uw bedrijf er financieel gezien voorstaat, en op welke factoren u moet letten. Maar een door 0900 Accountant geselecteerde specialist betekent meer voor u. Hij geeft eveneens financieel advies u over het optimaliseren van uw financiële prestaties. Maar ook het terugdringen van onnodige risico’s en het verlagen van uw kosten komen in een persoonlijk gesprek aan bod.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2226868
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een accountantskantoor dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Accountant en maak een afspraak met de accountant in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.