Belastingadvies van een accountant

Als ondernemer komt u gegarandeerd in aanraking met de Belastingdienst. Maar bent u wel voldoende op de hoogte van alle mogelijkheden en onmogelijkheden? Een accountant kan u, als u dat wenst, voorzien van uitstekend fiscaal advies.

De accountants die zijn aangesloten bij 0900 Accountant signaleren, adviseren en denken met u mee. Zij attenderen u op ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn. In overleg met u wordt bekeken hoe u fiscaal de optimale situatie kunt bereiken, rekening houdend met uw wensen en persoonlijke situatie. Mocht het nodig zijn, kan ook voor u worden geprocedeerd bij o.a. de rechtbank, het Gerechtshof en de Hoge Raad.

Rendement uit fiscaal advies

belastingadviesU wilt als ondernemer een maximaal rendement uit uw onderneming halen met een minimale fiscale afdracht. De accountants geselecteerd door 0900 Accountant worden voortdurend bijgeschoold over de veranderingen in het fiscale stelsel. Zij zijn op de hoogte van de actualiteit om zo optimaal in te kunnen spelen op de toekomst en u te kunnen voorzien van kundig fiscaal advies. U kunt terecht voor de volledige verzorging van uw belastingaangifte. Daarnaast geeft hij u fiscaal advies over belastingbesparingen op korte en lange termijn, de voor- en nadelen wanneer u een andere rechtsvorm overweegt of een gedegen vermogensplanning.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2226868
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een accountantskantoor dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Accountant en maak een afspraak met de accountant in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.