Accountancy geeft inzicht

Als ondernemer wilt u zich volledig richten op dat waar u goed in bent: ondernemen. Maar hiervoor heeft u betrouwbare financiële gegevens nodig, voor uzelf, maar ook voor eventuele mede-eigenaren, voor de bank en natuurlijk voor de fiscus.

Als u onvoldoende tijd of deskundigheid heeft om daar zelf mee bezig te zijn, kunt u een accountant inschakelen. Deze bekijkt als onafhankelijke deskundige de cijfers van uw onderneming en kan u veel zaken uit handen nemen. Dankzij accountancy krijgt u perfect inzicht in de staat van uw onderneming en ziet u op welke terreinen er mogelijk problemen kunnen ontstaan, of juist waar nieuw kansen en mogelijkheden liggen voor uw bedrijf.

Specialisten in accountancy

accountancyOnder accountancy valt onder andere het opzetten en bijhouden van uw administratie, maar als u via 0900 Accountant de hulp inschakelt van een accountant, kunt u gebruik maken van het gehele dienstenpakket dat wij aanbieden op het gebied van accountancy. Hierbij kunt u denken aan belastingadvies en hulp bij uw aangiften, juridisch advies en het verzorgen van uw gehele financiële administratie. Ook het opstellen en controleren van jaarrekeningen is één van de kerntaken binnen accountancy.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2226868
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een accountantskantoor dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Accountant en maak een afspraak met de accountant in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.