Diensten

Accountancy

Accountancy

Als ondernemer wilt u zich volledig richten op dat waar u goed in bent: ondernemen. Maar hiervoor heeft u betrouwbare financiële gegevens nodig, voor uzelf, maar ook voor eventuele mede-eigenaren, voor de bank en natuurlijk voor de fiscus.

Lees Meer

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Als ondernemer heeft u de keuze om uw salarisadministratie in eigen beheer te houden, of deze uit te besteden aan een accountant. Bij het voeren van een salarisadministratie komt veel kijken, wellicht meer dan waar u in eerste instantie bij stilstaat.

Lees Meer

Belastingadvies

Belastingadvies

Als ondernemer komt u gegarandeerd in aanraking met de Belastingdienst. Maar bent u wel voldoende op de hoogte van alle mogelijkheden en onmogelijkheden? Een accountant kan u, als u dat wenst, voorzien van uitstekend fiscaal advies.

Lees Meer

Financieel advies

Financieel advies

Als ondernemer wilt u vanzelfsprekend te allen tijde op de hoogte zijn van de financiële stand van zaken binnen uw bedrijf. Als u zelf niet over deze kennis beschikt, kan een accountant u voorzien van financieel advies.

Lees Meer

Jaarrekening

Jaarrekening

De kerntaak van een accountant is het samenstellen of controleren van uw jaarrekening. Een jaarrekening geeft de directie van een onderneming inzicht in de financiële prestaties. Hiermee wordt verantwoording afgelegd aan bijvoorbeeld aandeelhouders. Niet alleen de aandeelhouders van een bedrijf verwachten een helder beeld van de financiële situatie, ook kredietverstrekkers zoals banken verwachten betrouwbare cijfers.

Lees Meer

Waardebepaling

Waardebepaling

In veel gevallen is het belangrijk te weten wat uw bedrijf exact waard is. Bijvoorbeeld wanneer u uw bedrijf wilt verkopen of wanneer u een van uw partners wilt uitkopen. Of misschien wilt u weten wat u heeft opgebouwd en wat de marktwaarde is van uw bedrijf. In de praktijk kan een accountant verschillende waarderingen bepalen.

Lees Meer

Bel ons op: 0900 2226868
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een accountantskantoor dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Accountant en maak een afspraak met de accountant in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.